Μια ιδιαίτερη ξενάγηση δύο δημάρχων, στο «Εργοστάσιο και Μουσείο Παγωτού» της Κρι Κρι. Η δήμαρχος Σερρών και ο δήμαρχος Τρικκαίων «ανακάλυψαν» τα μυστικά του παγωτού!

Μία ιδιαίτερη ξενάγηση πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες σε ένα από τα πιο ξεχωριστά θεματικά πάρκα της Ελλάδας, που βρίσκεται στη Σέρρες. Στο περίφημο πλέον «Εργοστάσιο και Μουσείο Παγωτού» της Κρι Κρι, ο ίδιος ο ιδιοκτήτης Παναγιώτης Τσινάβος, υποδέχτηκε, παρουσίασε και ξενάγησε στο πάρκο, που λειτουργεί στους χώρους του εργοστασίου, ταυτόχρονα τη Δήμαρχο Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα και τον Δήμαρχο Τρικκαίων Νίκο Σακκά.

Τα υπερμεγέθη εκθέματα, οι έξυπνες καινοτόμες ιδέες και ο σύγχρονος τρόπος διαδραστικής ξενάγησης, προκάλεσαν άκρως θετικές εντυπώσεις στους επικεφαλής των δύο δήμων.
Ταυτόχρονα ενημερώθηκαν για τα στοιχεία επισκεψιμότητας, που αποδεικνύουν τη δυναμική και τα πολλαπλά οφέλη που προσφέρουν τα θεματικά πάρκα στην τοπική οικονομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμαρχος Τρικκαίων βρέθηκε σε διάφορες περιοχές στη Βόρεια Ελλάδα για να συναντηθεί και να δει επιπλέον και από κοντά την εξέλιξη της παρουσίασης ενός σχεδίου – μελέτης που αφορά στη δημιουργία ενός νέου, μοναδικού στην Ελλάδα και απόλυτα εντυπωσιακού θεματικού πάρκου, που πρόκειται να κατασκευαστεί στο χώρο του πρώην ζωολογικού κήπου Τρικάλων. Φυσικά, ο κ. Σακκάς, είχε την ευκαιρία στο πλαίσιο της παρουσίασης να κάνει τις παρεμβάσεις και τις δικές του παρατηρήσεις πάνω στο υπό σχεδιασμό πάρκο.

Αν και το θέμα (όπως και το όνομα) του νέου πάρκου της Θεσσαλικής πόλης φυλάσσεται ως επτασφράγιστο μυστικό, ακούγεται πως με τη λειτουργία του θα αλλάξουν όλα όσα γνωρίζαμε στη χώρα μας για την οικογενειακή ψυχαγωγία και την εκπαίδευση. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο πως τον σχεδιασμό και την υλοποίησή του, υπογράφει η ομάδα που σχεδίασε και πρωτολειτούργησε (με στελέχη του δήμου) τον Μύλο των Ξωτικών.

Η κίνηση πάντως, του δημάρχου Τρικκαίων, να ταξιδεύει, να ερευνά, να ενημερώνεται, να κάνει διαπιστώσεις και να έχει προσωπική άποψη πριν πάρει αποφάσεις, απλά επιβεβαιώνει το γεγονός ότι η ιδιαίτερα θετική φήμη του συγκεκριμένου δήμου δεν είναι τυχαία!

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password